i n f o

Nellovator er et dansk rockband med Johnny Madsens bassist, Niels Nello Mogensen i front som sangskriver, sanger og bassist. Med sig har han et ungt hold af jævnaldrende musikere fra Århus bestående af Mads Fogt og Sune Hånsbæk på guitarer, Jesper Berg på trommer og Lasse Nyrup på keys.

Nellovator er det klassiske rockband i 2010 udtryk. Energisk og powerfyldt, melodisk og positivt, 70’er møder 10’er. McCartney meets Grohl. Pop med kant! Rock uden alder! Ingen falset, ingen tuden. Feel-good-time-rock.

Bandet har henover sommeren og efteråret 2009 indspillet en række stærke rocknumre og cd'en ''Life Is Good'' er på gaden 22. februar 2010 på århusianske LongLife Records. Nellovator er på tur til landets spillesteder i foråret og sommeren 2010 med start på Tobakken i Esbjerg 18. feb.

Nellovator udgav i maj 2007 debut-albummet 'Set It Free' på InTheHouse Records. Albummet, den første single 'Land Of The Shooting Stars' og den anden single 'Your House' blev rigtigt godt modtaget og spillet flittigt på en række radiostationer, bl.a. P4.  Det tredje nummer fra 'Set It Free', "Are You In Trouble" blev udsendt som radiosingle i november 2008 og også playlistet på P4.

Anmeldelse af ’Set It Free’ i Musikeren: Niels Nello Mogensen startede sit musikalske virke i det legendariske punkband Lost Kids og har siden da været en fast del af den danske musikscene. Først nu debuterer han dog som solist og det afslører en varm, rusten og flot rockstemme og sangene der matcher den. Der er en klassisk instrumenteret rock-lyd spillet med en medrivende nerve og begejstring.” Af Marcus Winther-John.

Der er remisenser fra 60’ernes The Moody Blues og The Beatles, 70’enes Grand Funk Railroad og Deep Purple, 80’ernes Bryan Adams, 90’ernes Pearl Jam og Oasis, og 00’ernes Radiohead og Foo Fighters – uden at nævne for mange navne…